izrada internet prezentacija | google penguin

Creative design Studio

Profesionalni Studio za izradu internet prezentacija,
grafički dizajn i multimediju.

Google Penguin, kako ga pobediti?

Kako Google Penguin utiče na web prezentacije?

U svetu web dizajna često možete čuti za Google Penguin, neki su možda i čuli ali sigurno je da su mnogi web dizajneri osetili njegovo delovanje na svojoj koži (na svojim web prezentacijama). Zbog Google Penguin-a mnogi su izgubili svoje pozicije na pretraživačima, dok su neki drugi bolje pozicionirani.

O čemu se zapravo radi?

Celi smisao Google Penguin-a je da kazni sve sajtove koji su se koristili SEO tehnikama da bi zauseli što bolju poziciju na Google pretraživaču. Da vas Google Penguin nebi kaznio neke stvari morate izbegavati tj. nebi smeli da ih radite.

  • Nebi trebali jako često koristiti GLAVNU ključnu reč u naslovima, h1 - h6 tagovima, meta tagovima itd... Google će napraviti analizu ponavljanja vaših ključni reči i ako preterate bićete kažnjeni sa lošijom pozicijom na pretraživaču. Trudite se da se vaša ključna reč ponavlja prirodno i umereno i Google Penguin neće imati razloga da vaš internet sajt dobije penale.

  • Tekst dolaznih linkova (u svetu web dizajna poznat kao Anchor text) - Ako ste želeli da se vaša internet stranica dobro rangira trebali ste ključne reči koristiti u tekstu linka, međutim to se sada malo promenilo. Znači ako Google Penguin otkrije da vaši linkovi imaju neprirodnu distribuciju tj. da imate povratne linkove samo da bi što više puta ponavljali ključne reči u njima, bićete kažnjeni. Predlog je da koristite više različitih varijanti ključnih reči u linkovima koji vode prema vašem sajtu. Pa ako vam je na primer ključna reč "izrada internet prezentacija" onda je u raznim varijacijama možete koristiti kao na primer "web izrada", "izrada web stranica", "izrada sajtova" itd... Potrudite se da vam linkovi izgledaju što prirodnije a ne samo nabacani i pretrpani ključnim rečima.
Google Penguin

Google Penguin

Kontaktirajte nas odmah putem telefona ili e-pošte da biste dobili sve potrebne informacija o našim uslugama iz oblasti SEO optimizacije, zaštite vaših sajtova od kažnjavanja i lošeg pozicioniranja..

Tel.: 063 538 868
E-mail: office@dpstudio.co.rs

izrada sajta napomena
Trudite se da uklonite sve greške, gradite nove sadržaje na vašoj internet prezentaciji što prirodnije, pravite originalan sadržaj bez kopiranja sa drugih sajtova i rezultat će doći sam po sebi.
VRATITE SE NAZAD
Izrada sajta bez glavobolje

Pozovite nas da zajedno dođemo do najboljeg rešenja za Vas.
Izrada sajta, web dizajn, grafički dizajn, multimedija. To je naš posao!

Izrada sajta

Ako imate bilo kakvo pitanje vezano za
naš rad možete nas nazvati na telefon:

+381 63 538 868

ili nam pisati putem elektronske pošte:

sinisasamardzija@gmail.com

Web izrada

Izrada web prezentacija
Redizajn web sajta
SEO optimizacija
Domen i hosting
Site Map

Naša delatnost je: izrada sajtova i web programiranje,
SEO optimizacija veb prezentacija, grafički dizajn...

facebook  twitter  youtube  linkedin  instagram

    Veštine programiranja - 95%

  • SEO (pozicioniranje na Google) - 90%

  • Dizajn (Photoshop, Corel) - 92%

  • Video montaža - 85%

Vratite se na vrh stranice