Studio digital Novi Sad
Studio digital
Studio digital

pozovite nas odmah  POZOVITE NAS ODMAH

Grafički dizajn u studiju Digital

Profesionalni Studio za izradu internet prezentacija,
grafički dizajn i multimediju.

logo studio digital

Grafički dizajn

linija cik cak

Grafički dizajn i vizuelni identitet neke kompanije jeste ono što stvara prvi utisak koji kompanija ostavlja na potencijalne klijente, investitore i partnere.
Dizajniranje vašeg identiteta (grafički dizajn) uključuje sve vizuelne elemente, počevši od odabira prikladne boje, dizajniranje Vašeg logo znaka, kreiranje originalne vizit karte, kreiranje web stranica koje odgovaraju vašem poslovnom profilu...

Grafički dizajn nas okružuje — svuda oko nas raznorazni proizvodi grafičkog dizajna objašnjavaju, uređuju, identifikuju, označavaju. Nalazimo ga u gotovo svemu što vidimo, svemu što radimo, svemu što kupujemo. Nalazimo ga na ulici, u poštanskom sandučiću, na stranicama časopisa i na stranicama telefonskog imenika. Knjige, časopisi, ambalaža, web stranice, plakati, saobraćajni znakovi… Grafički dizajn toliko prožima našu svakodnevicu da je postalo gotovo nemoguće bez njega zamisliti bilo koje područje života.

Grafički dizajn je vrsta primenjene umetnosti koja najčešće uključuje kombinovanje tipografije, ilustracije, fotografije i štampe, kako bi se vizuelnom komunikacijom prenela neka ideja ili poruka, u svrhu informisanja, uveravanja ili edukacije. Sudelujemo u stvaranju komunikacije, doživljaja i predmeta koji oblikuju naš svet. Imamo rastući uticaj na odluke koje se odražavaju na kvalitet života ljudi.

Loš dizajn zapravo puno košta zbog negativnih posledica do kojih on dovodi. Ako želi uspeh, kompanija će morati ponovo da izdvoji novac za grafičkog dizajnera koji će osmisliti identitet profesionalno i kvalitetno, zato – nikada ne zaboravljajte značaj grafičkog dizajna. Sigurno Vam se puno puta dogodilo da Vas odbojan izgled web stranice otera sa iste, pa čak da Vas i ambalaža proizvoda u marketima potakne da ne kupite neki proizvod, iako je isti možda puno kvalitetniji od proizvoda sa lepšom ambalažom. Upravo je zbog tog razloga prvi utisak najbitniji, a mi smo tu za Vas kako bi osigurali da Vaša internet stranica, logotip ili ambalaža budu zapaženi te da se ističu u masi sličnih.

Za Vas radimo i kompletan vizuelni identitet Vaše firme, uzimajući u obzir sve Vaše želje, kao i vrstu preduzeća, proizvoda ili usluge. Kvalitetan vizuelni izgled kompanije je osnov za uspeh, bez obzira o kakvoj se delatnosti radi, zbog toga je važno posao brendinga prepustiti profesionalcima.

Postanite deo naše radIonice...

Dobar logo odražava i prikazuje osobnost klijenta, jednostavan za korišćenje u raznim vrstama medija, prepoznatljiv izgled kakav deli sa svim elementima vizuelnog identiteta, uverava, identifikuje, informiše...

Usluge grafičkog dizajna

linija cik cak

Kreiranje vizuelnih identiteta:


Dizajn promotivnih sredstava:
Projekti vizuelnih komunikacija u objektima:

Grafički dizajn

Kreiranja grafičkog i drugog vizuelnog identiteta firmi, manifestacija i događaja, dizajn ambalaže, reklamnog i drugog materijala, široku lepezu reklamne galanterije, luksuznu i kožnu galanteriju. Budite inventivni, jer samo nova i sveža rešenja će Vas učiniti različitim u moru istih.

graficki dizajn

Izrada sajta bez glavobolje

Pozovite nas da zajedno dođemo do najboljeg rešenja za Vas.
Izrada sajta, web dizajn, grafički dizajn, multimedija. To je naš posao!

Izrada sajta

Ako imate bilo kakvo pitanje vezano za
naš rad možete nas nazvati na telefon:

+381 63 538 868

ili nam pisati putem elektronske pošte:

office@dpstudio.co.rs
sinisasamardzija@gmail.com

Web izrada

Izrada web prezentacija
Redizajn web sajta
SEO optimizacija
Domen i hosting
Site Map

Naša delatnost je: izrada sajtova i web programiranje,
SEO optimizacija veb prezentacija, grafički dizajn...

facebook  twitter  youtube  linkedin  instagram

    Veštine programiranja - 95%

  • SEO (pozicioniranje na Google) - 90%

  • Dizajn (Photoshop, Corel) - 92%

  • Video montaža - 85%

Vratite se na vrh stranice