Creative design Studio

Profesionalni Studio za izradu internet prezentacija,
grafički dizajn i multimediju.

Google pingvin

Pretpostavimo da vam je potrebna tačno jedna minuta da pročitate ovaj tekst. Što se sve dogodilo na internetu za samo tu jednu minutu?
Epa, tokom samo te jedne minute upravo se događaju sledeće stvari:

 • Google pretraživač, tokom samo jednog minuta, primi preko 690 hiljada upita na osnovu kojih se vrši neka pretraga na ovom pretraživaču
 • U toku samo jednog minuta na društvenoj mreži Facebook ažurira se 695.000 statusa
 • U 60 sekundi na YouTube mreži korisnici širom svieta postave više od 600 novih video klipova
 • Za samo minut, na globalnoj mreži se registruje 70 novih internet domena
 • Otvori više od 60 novih blogova i objavi više od 1.500 novih postova

umetnost izrade sajtova

boje u web dizajn -u

Mnogobrojna istraživanja pokazala su da su određene boje bolje i da podsvesno stvaramo veze između boja i emocija. Od momenta kada otvorimo oči, pa sve dok ih ne zatvorimo, okruženi smo bojama. Većina ljudi boje dijeli vrlo jednostavno , na one koje volimo i na one koje ne volimo. Ipak, iza palete boja stoji vojska psihologa, dizajnera i marketing stručnjaka, koji boje koriste kao "oružje" .

izrada web prezentacija

Nije bitno koliko je velika vaša firma, Studio DIGITAL nudi IT rješenja koja će omogućiti vašu čvrstu i jasnu prisutnost na Internetu.

Izrada web prezentacija (izrada sajtova) je usluga koju Studio DIGITAL uspješno obavlja više od 10 godina.
Naša rešenja pri izradi web prezentacija koristi veliki broj zadovoljnih klijenata širom sveta.

izrada web prezentacija

Ako vam je u smanjena posećenost sa internet pretraživača ili posećenost sajtu generalno više nije ista ili jednostavno samo želite da saznate kako da postignete još bolje rezultate, ovaj SEO pregled web prezentacije je upravo namenjen vama!

 • Ne znate kako da privučete pretraživače na svoj sajt?

izrada web prezentacija

Postoji toliko mnogo tehnika koje se koriste kada je u pitanju web dizajn i izrada sajtova. Minimalizam je jedna od nekoliko koje se izdvajaju iz te mase i koja ima svoj stalno prisutni tok. Sam trend minimalizma prati koncept vođenja stvari - jednostavan i lak za rad.

umetnost izrade sajtova

Privremene mail adrese

Razni web sajtovi nam često traže E-mail adresu kao uslov za pristup sadržaju koji nude. Nije problem ako je to internet sajt koji ćemo često koristiti, onda svakako i ima smisla ostaviti im svoju E-mail adresu, ali ako želimo samo da ispitamo ili proverimo nešto novo ili se privremeno ulogujemo na neki internet sajt koji nam je sumnjiv, onda nema potrebe da im ostavljamo svoju pravu adresu koju koristimo svakodnevno za važne pripiske.

Ako to i uradimo onda rizikujemo da naša E-mail adresa završi kod spamera ili hakera. U tom slučaju vrlo brzo će početi da nam stiže nepoželjna elektronska pošta.

Mnogi iskusniji internet korisnici u takvim situacijama koriste svoju rezervnu E-mail adresu, koja im isključivo služi za registracije na sumnjivim sajtovima...

umetnost izrade sajtova

boje u web dizajn -u

Sigurno se svima desilo da neki world dokument dobijemo u ćirilici a upravo nam treba obrnuto u latinici. To naravno nije problem ako je dokument otkucan u samo par pasusa, međutim ako on ima par stranica i hitno nam treba u drugom pismu - e tu nastaju problemi.

Sada ni to više nije problem. Jednostavno iskopirajte tekst u polje desno, odredite iz kojeg pisma u koje želite da konvertujete taj tekst i problem je rašen...

Posetite nas na Facebook pomocu QR koda

QR cod (Quick Response Code) je vrsta dvodimenzionalnog bar koda. Smišljeni su 1994 godine od strane japanske kompanije Denso Wave. Željeli su da stvore univerzalni 2D kod brzog odziva (kratkog vremena skeniranja) a opet, koji može da sadrži velike količine informacija (web adresu, tekstualne podatke, kontakt informacije, mape, linkovanje prema youtube snimku itd).

QR Kodovi kreću da se koriste u štampi, tv reklamama...

Avast frre

Avast je antivirusni program kompanije AVAST Software, koja ima sedište u Pragu, Češkoj. Baziran na komponenti za skeniranje i ima ugrađenu anti-spyware tehnologiju, anti-rootkit i mogućnost samozaštite.

Avast Free Antivirus je besplatna verzija antivirusnog programa. Dostupan je za korisnike operativnih sistema Microsoft Windows i Linux-a. Poslovna verzija Avast Pro Antivirus namenjena je poduzećima ili većim kompanijama...

ipratite let

Ukoliko imate nekoga ko se trenutno nalazi u avionu i želite da ispratite njegov let sad to možete uraditi bez problema. Naime na ovome veoma zanimljivom sajtu su prikazani svi putnički avioni iz celoga sveta koji su trenutno na nebu. Na sajtu se nalazi mapa koju možete zumirati ili smanjivati sa prikazima aviona. Kada odaberete avion i kliknete mišem na njega sa leve strane vam se pojavi slika aviona, tip i registracija, vertikalna brzina, brzina, ugao leta...

Izrada sajta bez glavobolje

Pozovite nas da zajedno dođemo do najboljeg rešenja za Vas.
Izrada sajta, web dizajn, grafički dizajn, multimedija. To je naš posao!

Izrada sajta

Ako imate bilo kakvo pitanje vezano za
naš rad možete nas nazvati na telefon:

+381 63 538 868

ili nam pisati putem elektronske pošte:

sinisasamardzija@gmail.com

Web izrada

Izrada web prezentacija
Redizajn web sajta
SEO optimizacija
Domen i hosting
Site Map

Naša delatnost je: izrada sajtova i web programiranje,
SEO optimizacija veb prezentacija, grafički dizajn...

facebook  twitter  youtube  linkedin  instagram

  Veštine programiranja - 95%

 • SEO (pozicioniranje na Google) - 90%

 • Dizajn (Photoshop, Corel) - 92%

 • Video montaža - 85%

Vratite se na vrh stranice