izrada web prezentacije kao marketinski potez

Creative design Studio

Profesionalni Studio za izradu internet prezentacija,
grafički dizajn i multimediju.

Izrada web prezentacije je dugoročan marketinški potez

Pomozite Vašem brendu - izrada web prezentacije je prvi korak

Izrada web prezentacije bi trebala biti u dugoročnom planu razvoja Vašeg preduzeća ili razvijanju brenda. Međutim mnogi, bez ikakvog opravdanog razloga, očekuju trenutne i veoma jeftine rezultate. Ipak stvarnost je, naravno, potpuno drugačija i kompleksnija. Internet prezentacije su poput biljke koja zahteva neki period rasta i razvoja bez ikakvih plodova koje bi vi želeli odmah ubrati i konzumirati. Prvi plodovi su obično sitni i malobrojni, ipak mogu biti dobar pokazatelj onoga što dolazi. Ako nastavite sa negovanjem svoje biljke, plodovi će svake godine biti sve veći, brojniji i ukusniji. Uz ispravan pristup, Vaše web prezentacije trebale bi postati jedan od glavnih izvora novih klijenata i promocije Vašeg brenda, proizvoda, usluge prema sve većoj klijenteli koja informacije traži na internetu putem web prezentacija.

Izrada web prezentacija je posao za profesionalce uprkos činjenici da se danas tim poslom bavi vrlo raznolik krug dizajnera, programera, komšijinih sinova, sestrića, kumova itd... Ukoliko imate web prezentaciju nekoliko godina a niste došli do rezultata ili ste pak došli do veoma slabih rezultata, tada je vrlo vjerojatno nešto krivo napravljeno od samog početka prilikom izrade web prezentacije ili u samom pristupu prezentvovanja Vašeg posla ili proizvoda. Vrlo je moguće da postoje nazovimo kvarovi, čijim uklanjanjem bi se pokrenuo rast poseta Vašem web sajt -u a samim tim i rast prodaje.

Razlika između uspešnih web prezentacija i prezentacija koje niko ne posećuje

Poneke web dizajn firme izrađuju internet prezentacije po principu "URADI I BEŽI". Vašu web stranicu odradit će možda i na profesionalnom nivou, ipak nakon izrade prepušteni ste sami sebi u celom virtualnom svetu koji niti razumete, niti imate vremena da ga razumete jer to naravno nije Vaš posao. Većina firmi koje rade web prezentacije kada završe posao, od Vas više nemaju koristi. Dp Studio se odlučio za drugačiji pristup klijentima, tj. svaku našu urađenu web prezentaciju želimo videti kao uspešnu, posećenu, dobro promovisanu i dobro rangiranu na pretraživačima. Zbog toga u startu radimo na originalnom dizajnu i optimizaciji svake naše web przentacije. To za Vas znači da će Vaša internet stranica gotovo garantirano (opet u zavisnosti od konkurencije) biti dobro rangirana na svetskim pretraživačima.izrada sajta napomena
Poneke web dizajn firme izrađuju internet prezentacije po principu "URADI I BEŽI".

 

Ispratite vas let

ZAŠTITITE VAŠ RAČUNAR I PREUZMITE ODMAH
BESPLATNU VERZIJU AVAST-A

Kontaktirajte nas odmah putem telefona ili e-pošte ako imate bilo kakva pitanja vezana za naš posao.

Tel.: 063 538 868
E-mail: office@dpstudio.co.rs

VRATITE SE NAZAD

Izrada sajta bez glavobolje

Pozovite nas da zajedno dođemo do najboljeg rešenja za Vas.
Izrada sajta, web dizajn, grafički dizajn, multimedija. To je naš posao!

Izrada sajta

Ako imate bilo kakvo pitanje vezano za
naš rad možete nas nazvati na telefon:

+381 63 538 868

ili nam pisati putem elektronske pošte:

sinisasamardzija@gmail.com

Web izrada

Izrada web prezentacija
Redizajn web sajta
SEO optimizacija
Domen i hosting
Site Map

Naša delatnost je: izrada sajtova i web programiranje,
SEO optimizacija veb prezentacija, grafički dizajn...

facebook  twitter  youtube  linkedin  instagram

    Veštine programiranja - 95%

  • SEO (pozicioniranje na Google) - 90%

  • Dizajn (Photoshop, Corel) - 92%

  • Video montaža - 85%

Vratite se na vrh stranice