izrada internet prezentacija | kako privuci vise musterija

Creative design Studio

Profesionalni Studio za izradu internet prezentacija,
grafički dizajn i multimediju.

Kako privući ciljane posetioce na Vašu internet stranicu?

Promovisanje vašeg web sajta

Konačno ste napravili web sajt i jako ste zadovoljni kako on na izgleda. Ali nećete valjda sada sediti i čekati da je neko otkrije? Kako će ljudi saznati za Vašu internet prezentaciju? Glavni razlog zašto neka stranica ili blog postanu popularni ili posećeni je zato što autor ima hrabrosti izraziti svoje mišljenje bez obzira kakvo ono bilo surovo, neukusno ili čak konzervativno. Bitno je izazvati reakcije i komentare što je i krajnji cilj prije same prodaje proizvoda ili usluga putem vašeg internet sajta.

Napravite neki besplatan primerak koji će vaši posetioci moći preuzeti. Da li to bila prezentacija vaših usluga, korisni saveti ili nešto drugo. Naravno na tom istom besplatnom primerku nalazit će se vaše informacije i sam URL (adresa Vašeg sajta) tako da će posetioci za sve detaljnije informacije morati posetiti vas. Takođe koristite social bookmarking stranice i alate (facebook, twiter...). To je Internet praksa organizovanja i pohranjivanja linkova te njihovog označavanja sa ključnim rečima ili tagovima kako bi kasnije takav sadržaj bio lakše dostupan svim korisnicima Interneta. To će potaknuti posetioca da glasa za vašu stranicu ili . Važno je da vam naslovi budu uočljivi i da se u njima sadrži misao teksta koji sledi.

Komentarišite blogove, slične web sajtove , sudelujte u konverzacijama na forumima, budite zabavni, provokativni ali nikako ne vređajte. Jako bitno je da imate dobro urađenu SEO optimizaciju jer bez toga ovo prethodno sve vam je uzalud. Sa dobrom optimizacijom lakše ćete biti pronađeni za određenu ključnu reč. Takođe koristite i oglašavanje na društvenim mrežama na kojima možete napraviti svoju vlastitu grupu za promovisanje vašeg web sajta i vaših usluga koje nudite.

Zlatno pravilo za dovođenje ciljanih posetioca je da se držite teme koju ste si sami odredili i nikako ne skrećete s nje. Na taj način imat ćete puno članaka na jednu određenu temu i samim time pokriti gomilu ključnih reči i fraza. Bolje je imati par stotina ciljanih posetioca nego hiljade koji samo nalete bez veze na Vaš web sajt.izrada sajta napomena
Bitno je izazvati reakcije i komentare što je i krajnji cilj prije same prodaje proizvoda ili usluga putem vašeg internet sajta.

kako privuci posetioce na sajt

Tel.: 063 538 868
E-mail: office@dpstudio.co.rs

VRATITE SE NAZAD

Izrada sajta bez glavobolje

Pozovite nas da zajedno dođemo do najboljeg rešenja za Vas.
Izrada sajta, web dizajn, grafički dizajn, multimedija. To je naš posao!

Izrada sajta

Ako imate bilo kakvo pitanje vezano za
naš rad možete nas nazvati na telefon:

+381 63 538 868

ili nam pisati putem elektronske pošte:

sinisasamardzija@gmail.com

Web izrada

Izrada web prezentacija
Redizajn web sajta
SEO optimizacija
Domen i hosting
Site Map

Naša delatnost je: izrada sajtova i web programiranje,
SEO optimizacija veb prezentacija, grafički dizajn...

facebook  twitter  youtube  linkedin  instagram

    Veštine programiranja - 95%

  • SEO (pozicioniranje na Google) - 90%

  • Dizajn (Photoshop, Corel) - 92%

  • Video montaža - 85%

Vratite se na vrh stranice