izrada internet prezentacija i saveti prilikom izrade sajtova

Creative design Studio

Profesionalni Studio za izradu internet prezentacija,
grafički dizajn i multimediju.

Na šta treba pripaziti prilikom pokretanja nove web stranice?

Web sajt - jednostavan i lep

Kod izrade web stranica trebate obratiti pažnju na par bitnih stvari. Pošto vam web stranica naravno služi za marketing vaših usluga ili proizvoda korisnik treba odmah nakon ulaska na vašu web stranicu saznati koja je tema weba i čime se vi bavite. Za to imate najviše sedam sekundi da korisnik shvati inače on će krenuti dalje, vrlo verovatno prema sajtu Vaše konkurencije. Takođe nemojte od vaše internet prezentacije napraviti knjigu. Puno teksta vam neće pomoći jer korisnik to neće ni čitati već će samo skenirati vaš web sajt u potrazi za traženom informacijom. Rešenje da tekst podelite u manje paragrafe i zaglavlja.

Izbegavajte čudne fontove jer morate imati u vidu da većina nema instaliran Zeitgeist Crazy Paving Font. Koristite standardne fontove Arial, Times.. i sl. Koji su jednostavni i čitki. Jako bitna stvar je da ne zahtevate od korisnika da se registriuje na vaš sajt, osim ako to nije baš preko potrebno. On želi informacije a ne popunjavanje bespotrebnih formulara o njegovom životu.

Kontakt informacije MORAJU biti jako vidljive a ne da korisnik traga za njima kao za skrivenim blagom. Takođe izbegavajte padajuće menije koji imaju milion pod menija, to zbuni prosečnog korisnika. Pojednostavite meni što je moguće više. Izbegavajte linkovanje slika jer ti linkovi neće biti vidljivi na pretraživačima, uvek koristite tekstualnu navigaciju.

Potrudite se da sadržaj web stranice nema pravopisnih grešaka. Ako se budete pridržavali ovih par stavki sigurno nećete imati problema pri pokretanju vaše nove web stranice koja će biti korisna a i lepa za oko.

greske prilikom web dizajna
izrada sajta napomena
Kontakt informacije MORAJU biti jako vidljive a ne da korisnik traga za njima kao za skrivenim blagom. Potrudite se da sadržaj web stranice nema pravopisnih grešaka.
izrada sajta napomena
Trudite se da uklonite sve greške, gradite nove sadržaje na vašoj internet prezentaciji što prirodnije, pravite originalan sadržaj bez kopiranja sa drugih sajtova i rezultat će doći sam po sebi.

Tel.: 063 538 868
E-mail: office@dpstudio.co.rs

VRATITE SE NAZAD

Izrada sajta bez glavobolje

Pozovite nas da zajedno dođemo do najboljeg rešenja za Vas.
Izrada sajta, web dizajn, grafički dizajn, multimedija. To je naš posao!

Izrada sajta

Ako imate bilo kakvo pitanje vezano za
naš rad možete nas nazvati na telefon:

+381 63 538 868

ili nam pisati putem elektronske pošte:

sinisasamardzija@gmail.com

Web izrada

Izrada web prezentacija
Redizajn web sajta
SEO optimizacija
Domen i hosting
Site Map

Naša delatnost je: izrada sajtova i web programiranje,
SEO optimizacija veb prezentacija, grafički dizajn...

facebook  twitter  youtube  linkedin  instagram

    Veštine programiranja - 95%

  • SEO (pozicioniranje na Google) - 90%

  • Dizajn (Photoshop, Corel) - 92%

  • Video montaža - 85%

Vratite se na vrh stranice