Privremene E mail adrese

Creative design Studio

Profesionalni Studio za izradu internet prezentacija,
grafički dizajn i multimediju.

Napravite privremene E-mail adrese

E-mail adrese za jednokratnu upotrebu

Razni web sajtovi nam često traže E-mail adresu kao uslov za pristup sadržaju koji nude. Nije problem ako je to internet sajt koji ćemo često koristiti, onda svakako i ima smisla ostaviti im svoju E-mail adresu, ali ako želimo samo da ispitamo ili proverimo nešto novo ili se privremeno ulogujemo na neki internet sajt koji nam je sumnjiv, onda nema potrebe da im ostavljamo svoju pravu adresu koju koristimo svakodnevno za važne pripiske. Ako to i uradimo onda rizikujemo da naša E-mail adresa završi kod spamera ili hakera. U tom slučaju vrlo brzo će početi da nam stiže nepoželjna elektronska pošta. Mnogi iskusniji internet korisnici u takvim situacijama koriste svoju rezervnu E-mail adresu, koja im isključivo služi za registracije na sumnjivim sajtovima.

Međutim postoji i drugi način i danas ćemo vam predstaviti nekoliko alata koji odmah daju E-mail adrese koje isključivo služe za jednokratnu upotrebu. To su privremene E-mail adrese koje možete da koristite po potrebi i to bez ikakve registracije, password-a, suvišnih pitanja i podpitanja.

Privremene E-mail adrese

Mailinator već dugo postoji. Omogućava da koristite E-mail adrese kojima svako ima pristup. Adresu ne morate da registrujete. Samo treba da ukucate E-mail adresu koja se završava sa @mailinator.com i ona će se sama stvoriti. Svakoj takvoj adresi možete i sami da pristupite. Treba samo da ukucate adresu i kliknite na dugme Check it. Na primer Studio-za-izradu-sajtova@mailinator.com. Ako takva adresa nije postojala, odmah će se napraviti. Nakon što primite poruku možete je obrisati. Poruka će biti i sama obrisana nakon tri dana , nekad i malo ranije ako se skupi više od 10 poruka. Ovome elektronskom sandučetu može bilo ko da pristupi.

Međutim ako smislite neko komplikovano ime možete da se nadate da mu niko neće pristupiti. Mailnator-a treba da ih koristite samo za privremene potrebe za koje vam ne smeta da će neko drugi da ih vidi ili neće. Pošto je servis veoma popularan i često se koristi, može vam se desiti da neki sajtovi blokiraju registraciju sa mailinator E-mail adresom.

Privremene E-mail adrese
Potrebno je da samo ukucate bilo koje ime i E-mail sanduče će biti spremno za vaše nove poruke. Poruke se čuvaju oko 8 dana.


izrada sajta napomena
Mnogi iskusniji internet korisnici koriste svoju rezervnu E-mail adresu, koja im isključivo služi za registracije na sumnjivim sajtovima
Privremene E-mail adrese

Servis Fakeinbox će vam omogućiti da napravite E-mail adresu koja traje sat vremena. Samo ukucajte ime i kliknite na strelicu i E-mail adresa će biti napravljena. Imate sat vremena da je iskoristite.
Privremene E-mail adrese

Kod AirMail-u nije potrebno ni ime da smišljate. Treba da kliknete na dugme Get Temporary Email i adresa i sanduče će biti napravljeno. Možete da je koristite u sledeća 24 sata. Sačuvajte web adresu E-mail sandučeta kako bi u tih 24h mogli da pristupite mejlu. Samo vi imate pristup toj e-adresi.

Prvremene E-mail adrese

10 minutes je E-mail servis koji će vam omogućiti da dobijete adresu koja će kako joj i ime kaže trajati deset minuta. Kod ovoga servisa uslugu možete i da produžite. Dok adresa postoji samo joj vi možete pristupiti.

Kontaktirajte nas odmah putem telefona ili e-pošte da biste dobili sve potrebne informacija o našim uslugama iz oblasti web dizajna i SEO optimizacije.

Tel.: 063 538 868
E-mail: office@dpstudio.co.rs

VRATITE SE NAZAD

Izrada sajta bez glavobolje

Pozovite nas da zajedno dođemo do najboljeg rešenja za Vas.
Izrada sajta, web dizajn, grafički dizajn, multimedija. To je naš posao!

Izrada sajta

Ako imate bilo kakvo pitanje vezano za
naš rad možete nas nazvati na telefon:

+381 63 538 868

ili nam pisati putem elektronske pošte:

sinisasamardzija@gmail.com

Web izrada

Izrada web prezentacija
Redizajn web sajta
SEO optimizacija
Domen i hosting
Site Map

Naša delatnost je: izrada sajtova i web programiranje,
SEO optimizacija veb prezentacija, grafički dizajn...

facebook  twitter  youtube  linkedin  instagram

    Veštine programiranja - 95%

  • SEO (pozicioniranje na Google) - 90%

  • Dizajn (Photoshop, Corel) - 92%

  • Video montaža - 85%

Vratite se na vrh stranice