na sta treba paziti prilikom izrade internat prezentacije

Creative design Studio

Profesionalni Studio za izradu internet prezentacija,
grafički dizajn i multimediju.

Zašto svaki biznis ili firma treba da imaju Internet stranicu?

Izrada sajta nije veliki trošak

Internet stranica je ništa drugo nego HTML dokument koji omogućava prezentaciju putem teksta, slika, videa i poveznica koja je potrebna svima koji žele svoj proizvod, uslugu ili ideju pokazati što većem broju ljudi. Ako imate firmu Internet prezentacija je najbolja moguća opcija za vas.

Kao što nam je svima poznato tempo života je brz, sve se obavlja preko Interneta. Obavljamo poslove, kupovinu, zabavljamo se, razgovaramo. Sada se samo možemo sećati vremena kada se za svaku kupovinu išlo na adrese iste, za svaku informaciju takođe. Pošto se sve svelo na to da sednemo za računar i ukucamo željenu ključnu reč onda je logično rešenje da se vaša stranica nađe u rezultatima na Google pretraživaču i na taj način ponudu svojih proizvoda ili usluga direktno prezentujete potencijalnim klijentima. Internet stranice su od velikog značaja kako za vas kao poslodavca tako i za nas kao korisnike vaših usluga, jednostavnije je, efikasnije, brže od bilo čega.

Ne mora potencijalni kupac dolaziti do vas da pogleda ili koristi vaše usluge, već prethodno na vašoj web prezentaciji pogleda i da zna sve potrebne informacije, a potom se odluči za dalje. To uštedi vreme i vama i kupcu. Izrada sajta vam nije veliki trošak ali svakako trebate izabrati stručnu osobu za to. Osim samog web dizajna mora se voditi računa i o seo optimizaciji, pravom odabiru ključnih reči. Bez toga teško ćete biti pronađeni na pretraživačima te web sajt neće imati svoju svrhu ako vas ljudi ne budu mogli lako pronaći.

Pristup informacijama je veoma brz kada nešto specifično tražimo i želimo kupiti, to želimo odmah ili što pre, kad krenemo u istraživanje i traganje za "željenim komadom robe" volimo znati sve informacije o toj robi ili usluzi, znači oni koji imaju ozbiljno urađen web sajt sa informacijama koje su svrsishodne oni imaju prednost kod mene a vjerujem i kod drugih kupaca. Lepo dizajnirana i izrađena internet prezentacija privlači posetioce, a taj vizuelni element je sigurno prvo iskustvo i stvar koje će posetioci primetiti kada posete vašu web stranicu. Ukoliko je stranica lepo, skladno i funkcionalno oblikovana posetioci će se osećati ugodno i nastaviti će istraživanje i korištenje internet prezentacije. Isto tako, ukoliko stranica nije ostavila pozitivan prvi utisak, posetioci će otići na neku drugu stranicu i tamo tražiti željene informacije.

Dakle Vaš web sajt će vam pomoći da poboljšate vaš biznis, da privučete što veći broj klijenata. To je zapravo cilj i svrha uspešne web stranice!izrada sajta napomena
Kontakt informacije MORAJU biti jako vidljive a ne da korisnik traga za njima kao za skrivenim blagom. Potrudite se da sadržaj web stranice nema pravopisnih grešaka.

 

 

 

izrada sajta nije veliki trosak


Tel.: 063 538 868
E-mail: office@dpstudio.co.rs

VRATITE SE NAZAD

Izrada sajta bez glavobolje

Pozovite nas da zajedno dođemo do najboljeg rešenja za Vas.
Izrada sajta, web dizajn, grafički dizajn, multimedija. To je naš posao!

Izrada sajta

Ako imate bilo kakvo pitanje vezano za
naš rad možete nas nazvati na telefon:

+381 63 538 868

ili nam pisati putem elektronske pošte:

sinisasamardzija@gmail.com

Web izrada

Izrada web prezentacija
Redizajn web sajta
SEO optimizacija
Domen i hosting
Site Map

Naša delatnost je: izrada sajtova i web programiranje,
SEO optimizacija veb prezentacija, grafički dizajn...

facebook  twitter  youtube  linkedin  instagram

    Veštine programiranja - 95%

  • SEO (pozicioniranje na Google) - 90%

  • Dizajn (Photoshop, Corel) - 92%

  • Video montaža - 85%

Vratite se na vrh stranice